• Céklalé almával – 100% – 3 liter

  • 1 800Ft

   100%-os, rostos lé, tartósítószer és adalékok nélkül, friss hazai gyümölcsből!

   Csak alma és cékla, s más semmi, a vágyam csak ennyi és csendben kortyolni tovább…

   Összetétele: 35% rostos cékla lé és 65% rostor alma lé

   Kiszerelés: 3 liter, “bag in box” csomagolásban

    

    

   Kategória: .
  A cékla különlegesen egészséges zöldség. Tele van antioxidáns ásványi anyagokkal, vasat, kalciumot, magnéziumot tartalmaz, bővelkedik vitaminokban. Sokan csak savanyúság formájában fogyasztják, de a facsart céklalé pedig egyenesen kincset ér. A cékla színe a piros pigmenteknek köszönhető, amelyek betacianin néven ismertek. Egyes kutatások szerint a betacianin védelmet nyújt bizonyos rák fajták, a máj-, a vastagbél és a bőrrák ellen. A cékla erős májtisztító hatással bír, a máj pedig az egyik legfontosabb szerv a méregtelenítéshez. A cékla erősíti a bélrendszert is, a benne lévő betain pedig segíti a zsírok lebontását, ezért zsírégető hatása is van. Ha sárgarépával és uborkával fogyasszuk, még inkább segít a zsírt lebontani.

  A cékla nitrátban gazdag. Az emberi szervezetben a nitrát nitrogén-oxiddá alakul, amely segít kitágatani az ereket. 2-2,5 deci céklalé fogyasztása órákra rendbe teheti a vérnyomásodat.

  A cékla magas nitrát tartalmának jótékony hatását edzés közben is érezheted, ugyanis a zöldség javítja a test oxigén felhasználását, edzés közben később érzed fáradtnak magad. A cékla a renegerálódást is segíti.

  A cékla C-vitaminban gazdag, ennek köszönhetően hatékonyan felveheted a harcot egy pohár céklalével a pigmentációk és különböző bőrfoltok ellen. Igyál meg naponta egy pohár céklalevet és tapasztalni fogod a változást.

  Tömeg 3.2 kg
  Méretek 17.5 x 11.5 x 21 cm
 • Termékkategóriák