• Sütőtöklé almával – 100% – 3 liter

  • Sütőtök lé almával, 3 liter
   Sütőtök lé almával, 3 liter
  • 1 800Ft

   100%-os, rostos lé, tartósítószer és adalékok nélkül, friss hazai gyümölcsből!

   Csak alma és sütőtök, és más semmi, a vágyam csak ennyi és csendben kortyolni tovább…

   Összetétele: 100% rostos sütőtök-alma lé

   Kiszerelés: 3 liter, “bag in box” csomagolásban

    

    

   Kategória: .

  A sütőtök Cucurbita maxima convar. Tudományos kutatások támasztják alá, hogy a sütőtök kalcium, cink, mangán, réz, vas, foszfor, C-vitamin, karotin, biotin, niacin, pantoténsav, A, B1, B2, B6 vitaminok és folsav tartalmának köszönhetően egészségmegőrző, gyógyító hatással bír. A sütőtök kedvező élettani hatásait már az indiánok is ismerték, kígyómarást kúráltak a segítségével és szeplő eltüntetésére is használták. A sütőtök alkalmas gyulladásos betegségek kezelésére, különösen nagy hatékonyságot mutat megfázásos, meghűléses megbetegedések esetében, de alkalmazható tüdőgyulladás és egyéb tüdőkárosodások kezelésére is. Fogyasztása szebbé teszi bőrünket, különösen a pattanások kezelésében jelenthet nagy segítséget. A népi gyógyászatban hashajtóként és béltisztítóként használták. Fogyasztása jótékony hatást eredményez az emésztési gondokkal küszködőknek. A sütőtök serkenti a máj működését, segít a szív és koszorúér problémák megelőzésében, fogyasztásával csökkenthető a prosztatarák és a szürkületi vakság kialakulásának kockázata.

  A sütőtököt a népi gyógyászat régóta ajánlja kedvező élettani hatásai miatt, ám nemcsak az immunrendszeredet erősíti, a fogyás során is hasznunkra lehet.

  Magas rosttartalma révén megszabadít a lerakódott salakanyagoktól, ami önmagában is súlycsökkenést eredményez, a gyorsabb és könnyebb emésztésnek köszönhetően pedig további fogyás várható.

   

  Tömeg 3.2 kg
  Méretek 17.5 x 11.5 x 21 cm
 • Termékkategóriák